Mijn naam is Eliana en sinds 2021 heb ik de Voetenvriend overgenomen.

Administratie medewerker als achtergrond en in 2015 heb ik me omgeschoold als pedicure en in 2016 begon mijn avontuur als pedicure. Ik begon mijn praktijk Eliana's Voetzorg bij mijn aan huis in Lunteren  en 2018  heb ik mij  gespecialiseerd als medisch pedicure.

Nadat ik mijn theorie en praktijklessen heb afgerond  ben ik volledig gaan werken als pedicure 2 dagen thuis en een dag als zzp'r bij de Voetenvriend en 1 dag op pad.

De Voetenvriend bestaat al vanaf 1979 eerst was het een sportzaak daarna een schoenenzaak met pedicure en podologie op een gegeven moment zijn ze verhuist naar de Zandstraat 59 en hier zijn ze alleen verder gegaan met de pedicure en podologie dit is jaren zo geweest tot 2020.

Mijn  doel als medisch pedicure is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven, door zorgvuldig  medische voetzorg te bieden. Zo draag ik zorg voor de goede afhankelijk van dagelijks voorkomende (acute) problemen en vragen. ik werk en handelt volgens protocollen, professionele richtlijnen en werkafspraken, en wijkt hiervan zo nodig af op basis van mijn vakkennis en werkervaring. De behandelplan stemt ik af met de patiënt en indien nodig de andere betrokkenen disciplines. Hierbij vervult ik ook een waarnemende functie. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie “Provoet” en “Procert” het kwaliteitsregister voor pedicures.